četrtek, 12. februar 2009

Don Det (4000 Islands)

Trenutno sva na Don Det-u, enem izmed otockov na reki Mekong v juznem Laosu. To je najin zadnji dan v Laosu, najino 14dnevno potepanje tu sva zakljucila, jutri zjutraj greva cez mejo v Kambodzo.

Iz planote sva sla nazaj na avtobusno postajo v Pakse, od tam pa sva spet vzela ''tovornjak'' do 4000 Islands. To so pesceni otoki na Mekongu, med katerimi so najvecji stalno naseljeni, vecina pa je le porasla z grmovjem in ostalim savjem. Don Det je najbolj ''zurerski'', izbrala pa sva ga zato, ker je od tu najboljsa povezava za naprej do meje. Pa seveda za relaksirat in zurat ;)

Oglasiva se spet cez priblizno dva dni, ko bova prispela v Phnom Phen, glavno mesto Kambodze.

Vi pa uzivajte v mrzlem vremenu! :)

Lp

K&Z

4 komentarji:

  1. oj.no dons smo pa mel že sonček tako da ni več tako mrzlo je blo prov kul bit mal na soncu :)drugače pa pri nas vse po starem,drug tedn pa grem z anjo v benetke na beneški karneval za en dan,že komi čakam k bo zih noro.vidva pa še naprej uživejta,pa kej poročejta kk bosta dan pršla,k to najbl mami skrbi,k bo takrat fotr praznoval papa moni :) aja a mata saj kej barve da ne bosta bela pršla domov :)

    OdgovoriIzbriši
  2. hyyy! ja lepo to vi2 uzivata:) res je kar moni prav, res sm prsla dam u prelep vreme:) no ja, petdnevno bordanje itak najhuj blo, tok lepga snega pa tok hudh smučišč res še nism dozvela:) pa lep vreme pa mama je najbol kuhala, kr tm bi ostala:)sam je lepo pridt mal dam:)
    tk d sm zele vajinu prebrala in res lepe slikce:) itak nikon rulz;)sam škoda k morta ze pičit u kambodzo... lepo se mejta!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Hej!
    Da se se jst mal javim ;) Se sem ziva :P
    Nisem uspela prebrat vsega, sem pa preletela slikce in so res fine, pa vidm da ful uzivata!!! Ful fajn! aja, Katarina(s ful zamude:S) vse najboljse!!!
    No js sm trenutno v Sintri. Na neki zapusceni kmetiji brez elektrike in vode :) Ampak je res fino... Ko da bi bli sred dzungle..Ljudje so fenomenalni. Jutri se odpravljam prot Lizboni, pol pa ob obali proti J.
    Fajn potujta se naprej!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. @Moni: naj vas ne skrbi zaradi prevoza, prideva na zurko:)ce boste seveda dal kej za pit:)
    @Barb: fino da ste uzival, prispari vtise, si jih izmenjamo, ko prideva domov.
    @Eva:kmetija...dobr,dobr...sam da te ne bo kdo ukradu:)uzivej, veliko stvari si poglej, SLIKE PROSIM!pa portovc, ce ti ni prevelko breme:)bomo naredil ksn trade:)

    OdgovoriIzbriši